Odjebi za vedno!

Najaća mantra. Najbolj razsvetljen stavek, ki si ga rečem. Majkemi!

Že Osho je rekel, da je FUCK magična beseda. Mantra, ki bi si jo moral pogosteje ponavljat.

Odjebi za vedno je ventil. Kot štoflc v banji, ki ga odmašiš, da voda ne poplavi celega flata. Ko me kdo razfuka, se v comp zaderem, “Odjebi za vedno!”. 

Ko me matrajo glasovi samoobtoževanja, samosabotaže in ta klinčev ego, ki se oglaša, če ga je kdo kej vprašu, al pa ne, mu zabrusim, “Odjebi za vedno!”. Pa odjebe. Kulsko, ane?

Ne, v faco nobenmu ne rečem tega. Ker mi ni treba. To bi bila agresija. In “Odjebi za vedno!” ni za v javnost. Kot ventil je koristen. Kot usmerjena energija v človeka, pa bi bil škodljiv.

A štekaš razliko? Pizdiš lohka kukr te je volja. Včasih (ali kar vsak dan po malem) moraš v mislih koga poslat v deželo “Odjebi za vedno!”. Zato, da se pol skuliraš. Chill. Ko sprostiš to nevihto, se začneš smejat. Vidiš, da bi bilo najbolj bedno na svetu, če bi se pustu sprovucirat in dejansko koga poslal v 3 pisane marjetice. 

Zato mantraj sam pr seb. “Odjebi za vedno!”. “Odjebi za vedno!”. “Odjebi za vedno!”. Zabavno, ane? Ena taka lahkotna, igriva, odločna energija pride v paketu. Nič sovražnega. Nič nesramnega. Nič škodljivega. 

Keep calm & “Odjebi za vedno!”

Sam greš!

Živa

Nastajanje vsebine lahko kadarkoli podpreš s prostovoljnim prispevkom preko linka spodaj. Sam greš je namreč plac za inspiracijo, ne pa reklamni oglasnik. In tak želim, da tudi ostane.

paypal.me/giaziva